Palvelut

Konsultointi

Autan organisaatioita muuttumaan ja uudistumaan arvioimalla ja kehittämällä niiden johtamisjärjestelmiä tavoitteena luoda älykäs ja jatkuvasti uudistuva organisaatio.. Suorituksen, osaamisen, tiedon ja innovaatiojohtaminen ovat erityisesti kiinnostuksen kohteitani.

Koulutus ja valmennus

Toimin ylimmän johdon ja johtoryhmän valmentajana. Yleisissä valmennuksissani tarjoan innostavan kattauksen johtamisen käytäntöjä ja teoriaa itsensä johtamisesta globaaliin johtamiseen esimerkiksi seuraavien kokonaisuuksien kautta:

  • Älykäs itsensä johtaminen: Oy Minä Ab ja kokonaiskuntoisuus
  • Älykäs johtaminen ja johtajana kehittyminen: haasteena jatkuva uudistuminen
  • Älykäs ja jatkuvasti uudistuva organisaatio
  • Globaali johtaminen: voiko maailmaa hallita älykkäästi?

Valmennuksissani tarkastelen johtamista ja siihen liittyvää osaamista seuraavilla osa-alueilla: itsensä, yksilöiden, tiimien, virtuaalitiimien, organisaation, verkoston ja ekosysteemin johtaminen.

Arviointityökalut

Olen myös kehittänyt lukuisia Älykkään organisaation ja Älykkään johtamisen arviointityökaluja, joita käytän valmennuksissani. Näitä ovat esimerkiksi Älykäs organisaatio -arvio, Älykäs julkinen organisaatio -arvio, Suorituksen johtamisen toimivuus -arvio, Johtajuuden itsearvio, Johtajuuden 360 -arvio, Älykäs itsensä johtaminen- arvio, Kokonaiskuntoisuus -arvio, Johtoryhmän toiminnan arvio, Tiimityöskentelyn arvio, Yksilön toimintatyyli -arvio, Yksilön innovatiivisuus -arvio ja Organisaation innovatiivisuus -arvio. Näitä arviointityökaluja on myös mahdollista räätälöidä organisaatiokohtaisiksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: